KALUSTEET TARPEEN MUKAAN

Huvilan kalustus on lähes kaiken kattava.
Onnistunut kokous ja vapaa-aika on vaikea yhdistää, me olemme mielestämme
siinä kuitenkin onnistuneet.

 

HELPOMMALLA ET VOI PÄÄSTÄ

Tullessasi huvilaan, voit saman tien rentoutua.
Sinun ei tarvitse raahata petivaatteita tai pyyhkeitä mukanasi
eikä sinun kuulu tehdä loppusiivousta.
Pedit on pedattu ja huvila siivottu. Takkapuutkin olemme tuoneet valmiiksi käyttöösi.

Astu peremmälle, tee olosi viihtyisäksi ja rentoudu.


HUVILA


Nipashovi joulukuussa 2005

Käytössäsi on kolmikerroksinen 330 m2 huvila, jonka jokainen tila huokuu omaa henkeään.
Yli 2000 m2 tontti pitää huvilan lisäksi sisällään 20 neliön rantasaunan laitureineen. Matkaa saunasta järveen, jossa on oma 40 m pitkä hiekkaranta on 7 metriä. Katettua ulkoterassia on 200 m2, pihan aurinkoterassi on 36 m2 ja seurapelikenttä  48 m2.

Täällä eivät seinät kaadu päälle vaan tilaa riittää.

Huvilan lämmityksessä ovat apuna ”automaattisesti” säätyvät ilmalämpöpumput joka kerroksessa, joita kesällä käytetään jäähdytykseen.

Kellarikerros
Kellarikerros on täysin pyhitetty vapaa-ajalle. Talvisin ladut houkuttelevat kävijää ja silloin on viimeistään hyvä huoltaa suksensa teräkuntoon. Suksihuoltotilamme pitää sisällään kaikki tarvittavat välineet silitysraudasta sikliin ja suksipenkkiin. Pidät vain huolen, että tuot omat voiteet tai tilaat ne huvilalle etukäteen.

Hiihtolenkin päätteeksi voit tehdä vaatehuoltoa kodinhoitohuoneessa. Kosteat ulkovaatteet ja monot voit laittaa kuivauskaappiin ja pestävät vaatteet pesukoneeseen. Kodinhoitohuoneesta löytyvät myös vaatehuoltoon tarkoitetut silitysrauta ja –lauta.

vie hiiri kuvan päälle

Kellarikerroksen helmiä ovat tilava sauna ja viihtyisä baari- ja takkahuone. Saunatilassa voit löylyjen lisäksi nauttia myös yleellisestä porekylvystä.
Saunan päälle voit grillata takassa ja vaikka seurata mieliohjelmaasi laadukkaan kotiteatterin ja 32” taulutelevision välityksellä.

1. kerros
1. kerros on tekemisen tila. Olohuone ja mahtava ruokasali toimivat erinomaisesti kokous- ja koulutustilana. Hyvä ilmanvaihto ja jäähdytys takaavat tehokkaan, mutta rauhallisen ilmapiirin tapahtumillesi, olivatpa ne sitten työhön tai vapaa-aikaan liittyviä. Käytössäsi ovat mm. 50” taulutelevisio, kotiteatterijärjestelmä, dvd –soitin, video, kaapelikanavat, laajakaistayhteys, fläppitaulu, tussit sekä muistiinpanovälineet. Kokouskäytössä voit liittää useita kannettavia tietokoneita langattomasti toisiinsa, sillä WLAN- tukiasema kuuluu myös varustukseemme. Myös slideshow -esitykset (powerpoint, diaesitys, video/audio) ovat mahdollisia taulutelevision avulla.
Voit myös vapaa-aikanasi liittää tietokoneesi laajakaistayhteyteen, jonka käyttöösi tarjoamme.

vie hiiri kuvan päälle

Korkea olohuone on huvilan sydän. Täällä vietät laatuaikaa esimerkiksi takkatulen ääressä.
Voit myös nauttia ainutlaatuisen laajakulmatelevision ja kotiteatterijärjestelmän tarjonnasta ja viettää vaikka viikon sisätiloissa.

Kun nälkä yllättää on käytössäsi korkealaatuinen keittiö kaikilla apuvälineillä. Keittiömme kalustukseen kuuluu jääkaappi ja pakastin, mikroaaltouuni sekä hella tasoliedellä. Keittiökaapeista löytyy mm. täydellinen 48 hengen astiasto! Keittiön varustukseen kuuluvat luonnollisesti kahvinkeitin sekä leivänpaahdin. Kun vietät koti-iltaa huvilalla voit nauttia fondue- tai racletteruoasta, sillä välineet ja parhaat reseptit ovat käytössäsi.

Ruokasalin ruokapöytään mahtuu kerralla ainakin 12-14 ruokailijaa ja lisätilaa on järjestettävissä.

Tässä kerroksessa sijaitsee myös kolme kahden hengen makuuhuonetta ja upea ulkoterassi, jossa mahdollisuus nauttia barbequeateria ulkotakan loisteessa.

Parvi
Parvi on huvilan ylin kerros ja rauhoitettu alue. Tänne voit vetäytyä omiin oloihisi rauhoittumaan. Kaksi kuuden hengen lasitettua makuuhuonetta omilla sisäänkäynneillä takaavat syvät yöunet, koska parvella ei liikettä ole. Parvella on myös oma wc.

vie hiiri kuvan päälle


TALVIASUTTAVA RANTAMÖKKI

Mökki sijaitsee aivan Syvärijärven rannassa ja siihen voi majoittaa 2 henkilöä. Mökin koko on n. 30 m2 sisältäen tuvan ,wc-pesuhuoneen, puulämmitteisen saunan. 10 m2 terassi tarjoaa oivan paikan mm. auringon otolle ja grillaamiselle. Varustukseen sisältyy minikeittiö laitteineen sekä lämminvesi suihkuineen. Rantamökkiä on mahdollisuus vuokra yhdessä tai erikseen huvilan kanssa..

VIERASMAJA

Huvilan yhteyteen on suunnitteilla vierasmaja. Vierasmaja valmistuu 2011 loppuun mennessä. Vierasmajaa on mahdollisuus vuokrata yhdessä tai erikseen huvilan kanssa. Majoituspaikkoja tulee 8 hengelle. Autokatoksen lisäksi tilaa on varattu kahdelle moottorikelkalle.

vie hiiri kuvan päälle


JÄTTIAMME SEKÄ ULKO- JA SISÄTERASSIT

Koe jotakin erilaista kylpemällä jättimäisessä paljussa, vaikka joka päivä.
Paljun vesi lämmitetään puilla ja siihen mahtuu kerralla n. 6-8 kylpijää
.

Mainio vaihtoehto niille, jotka eivät talvella halua uida järvessä.

Katetulla 200 m2 ulkotarassilla voit nauttia järvimaisemasta  tai kokoontua takan ääreen säällä kuin säällä. 
 
Pihaterassia aurinkotuoleineen voit käyttää auringonottoon tai muihin ulkotilaisuuksiin.

Ulkopelikentällä sujuvat yleisimmät seurapelit.


AUTOT

Olemme varanneet autoillenne riittävästi pysäköintitilaa huvilan alueella. Talvea varten on käytössä lämmityspisteet.


ILMANVAIHTO, LÄMMITYS JA TURVALLISUUSKoska hyvä sisäilma on tärkeä osa viihtymistä ja kaiken lisäksi terveyteen vaikuttava asia, olemme kiinnittäneet siihen erityistä huomiota. Oli vuodenaika mikä tahansa voit olla varma, että sisätilan ilma on mahdollisimman terveellinen, koska rakennus on varustettu kaikkein nykyaikaisimmalla ilmanvaihtotekniikalla. Lisäksi rakennuksessa on käytetty paljon suomalaista puuta ja muita allergiaystävällisiä rakennusmateriaaleja.

Huvilan lämmitys tapahtuu energiataloudellisesti  yösähköllä ja ilmalämpöpumpuilla. Lattialämmitys pitää talvipakkasilla pienetkin varpaat lämpöisenä ja kun kesä koittaa voit nauttia kerrostilojen jäähdytyksestä.

Huolehdimme myös henkilöturvallisuudestasi mahdollisimman hyvin. Kaikki LVI- ja sähkölaitteet ovat laadukkaita ja testattuja. Makuutiloissa on akkuvarmisteiset paloilmaisimet ja jokaisessa kerroksessa on ensisammutuslaitteet. Turvallista liikkumista huonetiloissa helpottaa Enston liiketunnistimilla ohjattu valaistus.

Hiihtolenkille lähtiessäsi, voit halutessasi kytkeä päälle vaikka kauko-ohjatun rikosilmoituslaitteiston.

Etupiha ja 1-kerroksen kulkureitit soveltuvat hyvin myös liikuntaesteisen käyttöön